Dārzeņu milti

  • Dārzeņu miltus izmanto maltītes un konditorejas izstrādājumu uzturvērtības un garšas bagātināšanai. Tas ir veids, kā uzturā iekļaut vairāk dārzeņu.
  • Miltu sastāvā ir 100% dārzeņi, kas dehidrēti un samalti.
  • Ar miltiem proporcijā 50:50 vai pēc garšas var aizstāt kviešu vai citus miltus gatavojot pankūkas, vafeles, kūkas un citus konditorejas izstrādājumus, maizi.
  • Proporcijā pēc garšas miltus var pievienot brokastu omletei, dažādiem plācenīšiem, zupām, biezzupām un mērcēm, bagātināt sautējumus, makaronu un citus ēdienus.
  • Dārzeņu milti ir piemēroti gaļas, zivju vai citu dārzeņu panēšanai sakarsētā eļļā.
  • Iesakām tos pievienot spēcinošam smūtijam vai pievienot salātu mērcēm, dresingiem, marinādēm.
  • Biešu un burkānu miltiem raksturīga saldena garša, tādēļ tie ir piemēroti konditorejas izstrādājumu gatavošanai vai kā piedeva jogurtiem.
  • Pākšaugu – balto pupiņu un zaļo zirnīšu – milti piešķirs garšas nianses pamatēdieniem un ir lielisks olbaltumvielu avots – 20g/100g produkta.
  • Produkti piemēroti veģetāriešiem un vegāniem.
  • Produkti nestur glutēnu.